Veel supijuttu

Meesinime loeb blogi ja märkab järsku küsida: Kuule, aga kuna sa sellest supist kirjutad, mis sa reedel tegid? Vot SEE oli SUPP!
No ma siis kirjutan:)
Keeda umbes pooles liitris vees pehmeks kaks seibistatud porgandit ja kanapuljongikuubik. Lisa juurde eelmisest päevast jäänud kapsa- hakklihahautise jäägid (enamik sellest vedelikku, kokku nii 1,5 liitrit). Uha sisse tops säästuherneid koos vedelikuga. Järgmiseks pane patta väike purk purustatud tomateid. Lõigu sisse neli eilsest jäänud koorega keedetud värsket kartulit.
Kui asi keema läheb, lisa karp merevaigu-juustu. Seekord sattus näppu röstitud kanaga. Sega kui juust on sulanud.

Söö.
Ära keelt alla neela.

Advertisements

Lisa kommentaar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Muuda )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Muuda )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Muuda )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Muuda )

Connecting to %s

%d bloggers like this: