Katsetajaile

Jutt käib toidust, kui teile meeldivad katsed dünamiidi või muu tuleohtlikuga, ärge edasi lugege.
FB väljamaa sõprade kaudu levib ikka aeg-ajalt üht-teist kulinaarset, see tundus piisavalt huvitav, et enda jaoks siia talletada. Laisk nagu ma olen, (no trükkida ei viitsi), proovisin, et äkki mõni tõlkeprogramm ajab asja ära ja siis jääb vaid kopipasta. Nii lihtsalt siiski ei läinud, redigeerimist oli kõvasti. Aga siin see siis on:
1 spl. oliiviõli
1 keskmine kollane sibul
1 tl. hakitud küüslauku
1 keskmine suvikõrvits
1 keskmine kollane kabatšokk
1 keskmine kartul
1 keskmine tomat
1 tl. kuivatatud tüümiani
soola ja pipart maitse järgi
1 tass riivitud juustu (soovitati itaalia juustu, mina ei tea, mida täpselt silmas peeti).

SAMM 1: Kuumuta ahi 180 (400 ° F),haki peeneks sibul ja küüslauk. Oliivõli pannile ja hauta selles sibulat ja küüslauku kuni on pehme(umbes viis minutit).
SAMM 2: Sel ajal, kui sibul ja küüslauk pehmenevad, viiluta õhukeselt ülejäänud köögiviljad.
SAMM 3: Ahjuvorm (kandiline või ümar) määri rasvainega. Selle põhjale puista sibul ja küüslauk. Lõika ülejäänud juurviljad õhukeseks ja lao vertikaalselt vormi, siinkohas saad ise vaadata, milliseid mustreid juurikatest laod. Heldelt peale soola, pipart ja tüümiani.(Muide, mis on 8×8 kandiline vorm, tollides serv või?)
Samm 4:Kata fooliumiga ja küpseta 30 minutit. Eemalda foolium, puista juust peale ja küpseta veel 15-20 minutit või kuni juust on kuldpruun.

Internetitõlk käseb toimida nii:
SAMM 1: Kuumuta ahi 180 (400 ° F) ütleb peenelt hakitud sibul ja küüslauk. Pruunista nii pannil oliiviõli kuni pehmendatud (umbes viis minutit).
SAMM 2: Kui sibul ja küüslauk on sauting õhukeselt viilutada ülejäänud köögiviljad.
SAMM 3: Spray sees 8×8 ruudu või ringi küpsetusvormi teflon-spray. Hinnavahe pehmendatud sibul ja küüslauk anuma põhjast. Asetage õhukeselt viilutatud köögivilja ahjuvorm vertikaalsuunas vahelduva mustri. Puista heldelt soola, pipra ja tüümianiga.
Samm 4: Katke kauss fooliumiga ja küpseta 30 minutit. Eemalda foolium pealt juust ja küpseta veel 15-20 minutit või kuni juust on kuldpruun

Juhuks, kui nüüd isu peale ajasin kellelegi, panen FBst näpatud pildi ka:
mingi söök
See on siis visuaalne õppematerjal.
FB muidu käskis hirmsat moodi jagada seda… aga ma eriti ei kipu jagama postitusi, mis algavad sõnadega OMG, oh my goodness, OMFG.

🙂
Kui keegi enne mind tegudeni jõuab, andke teada, kuidas maitses 🙂

Advertisements

2 kommentaari to “Katsetajaile”

  1. kasja Says:

    METSIKULT hea, aitäh retsepti eest! Täna tegin just – oli vaja mingi lihatükike millekski teha, aga nii väike oli, et ei osanud midagi välja mõelda. Lõikusin siilukesteks, pruunistasin pannil, hautasin natuke eraldi, siis surasin kõik ahjupotti, liha kõige alla koos sibula-küüslauguga ja muu kama peale. SUPER!

  2. sesamy Says:

    Siis peab ikka ise ka ära proovima… väga lahe, kui maitses 🙂


Lisa kommentaar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Muuda )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Muuda )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Muuda )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Muuda )

Connecting to %s

%d bloggers like this: