Ise ka ei saa aru…

mis toimub. Sõltuvuseks nimetada on seda võib-olla kerge liialdus. Aga.
Ma olen suht obsessed reality- kokandusshowdest. Top Chef kõik 10 hooaega on ära vaadatud, MasterChef samuti, nii palju kui neid seni on. Life After Top Chef polnud ka paha, tore oli sümpaatseid nägusid ja nende tegemisi jälgida. MKR tuleb taas ekraanile, otse loomulikult kavatsen ma seda jälgida, mis siis, et juba salamisi see ära vaadatud on :).
Hankisin kokanoa. Õppisin, kuidas seda teritada. Nüüd harjutan lõikumist, edeneb küll. No põnev on ju.
Veel põnevam on see, et ma ei armasta vürtsikat toitu no kohe üldse mitte :). Kui söök on hot pipra mõttes, siis ei suuda ma seda süüa; karrit ei salli ja sushit pole proovinudki. No mida asja, eks ole. Kah mul kokatädi.
Aga ägeda pildi leidsin:
lilleke
Nüüd plaanin teha taigna peedimahlaga ja täita roosikese kana ja sinihallitusjuustuga. Kas muidu on kellelgi ideid, kuidas teha täiesti valget värvi pärmitaigent? (kloori mitte pakkuda :D)

Advertisements

4 kommentaari to “Ise ka ei saa aru…”

  1. Indigoaalane Says:

    Idee on, aga see ei meeldi Sulle:) Ära kasuta võid ja munakollast ning jäta küpsetamata….)
    Kui tahad valget roosi, ehk on abiks, kui katad valmis saia suhkruglasuuriga?

    • sesamy Says:

      😀 😀 😀
      eriti hea mõte on see küpsetamata jätmine 😀

      • Indigoaalane Says:

        tõsiselt rääkides. Kui tahad täiesti valget, siis on olemas soolataigen= sool + jahu+ vesi. tulemus kuivatatakse ära. jääb kivikõva, aga täiesti valge.

  2. sesamy Says:

    …ainult et süüa ei sünni 🙂


Lisa kommentaar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Muuda )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Muuda )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Muuda )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Muuda )

Connecting to %s

%d bloggers like this: