Ise ka ei saa aru…

mis toimub. Sõltuvuseks nimetada on seda võib-olla kerge liialdus. Aga.
Ma olen suht obsessed reality- kokandusshowdest. Top Chef kõik 10 hooaega on ära vaadatud, MasterChef samuti, nii palju kui neid seni on. Life After Top Chef polnud ka paha, tore oli sümpaatseid nägusid ja nende tegemisi jälgida. MKR tuleb taas ekraanile, otse loomulikult kavatsen ma seda jälgida, mis siis, et juba salamisi see ära vaadatud on :).
Hankisin kokanoa. Õppisin, kuidas seda teritada. Nüüd harjutan lõikumist, edeneb küll. No põnev on ju.
Veel põnevam on see, et ma ei armasta vürtsikat toitu no kohe üldse mitte :). Kui söök on hot pipra mõttes, siis ei suuda ma seda süüa; karrit ei salli ja sushit pole proovinudki. No mida asja, eks ole. Kah mul kokatädi.
Aga ägeda pildi leidsin:
lilleke
Nüüd plaanin teha taigna peedimahlaga ja täita roosikese kana ja sinihallitusjuustuga. Kas muidu on kellelgi ideid, kuidas teha täiesti valget värvi pärmitaigent? (kloori mitte pakkuda :D)

Advertisements

4 kommentaari to “Ise ka ei saa aru…”

  1. Indigoaalane Says:

    Idee on, aga see ei meeldi Sulle:) Ära kasuta võid ja munakollast ning jäta küpsetamata….)
    Kui tahad valget roosi, ehk on abiks, kui katad valmis saia suhkruglasuuriga?

    • sesamy Says:

      😀 😀 😀
      eriti hea mõte on see küpsetamata jätmine 😀

      • Indigoaalane Says:

        tõsiselt rääkides. Kui tahad täiesti valget, siis on olemas soolataigen= sool + jahu+ vesi. tulemus kuivatatakse ära. jääb kivikõva, aga täiesti valge.

  2. sesamy Says:

    …ainult et süüa ei sünni 🙂


Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja / Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja / Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja / Muuda )

Google+ photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google+ kontot. Logi välja / Muuda )

Connecting to %s

%d bloggers like this: