Pohmakasupp

Veel eile õhtul mõtlesin põneva supi välja; see, mis aga täna teoks sai, oli ikka eriti veider kooslus.
Minu mõte sisaldas järgmist:
Võta o,5 liitrit vett ja sama suur purk kodus tehtud letšot. Kaks keskmist kartulit keeda potikeses koos mäggi kostilja puljonksikuubikuga. Kartul, olgu öeldud, tükeldatagu muidugi enne ära.Kui on kartoffel pehmo, lisatagu letšo. Lastagu keema ja serveeritagu fetajuustukuubikutega.
Tegelikkus:
Võta o,5 litrit vett ja sama suur purk kodus tehtud letšot. Kaks keskmist kartulit keeda potikeses koos mäggi kostilja puljonksikuubikuga. Kartul, olgu öeldud, tükeldatagu muidugi enne ära.Lisa viiludena kaks hapukurki. Kui on kartoffel pehmo, lisatagu letšo. Ja see säästuheeringalõik, mis juba tükk aega kapis oma aega ootas; tee see ka kuupideks ja uha sisse. Lastagu keema ja serveeritagu fetajuustukuubikutega. Juurde närige praeleiba.
Meesinimese kommentaar : Jumala hea on. Hapukoorelisand teeks asja täiuslikuks.

Advertisements

Lisa kommentaar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Muuda )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Muuda )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Muuda )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Muuda )

Connecting to %s

%d bloggers like this: