Pohmakasupp

Veel eile õhtul mõtlesin põneva supi välja; see, mis aga täna teoks sai, oli ikka eriti veider kooslus.
Minu mõte sisaldas järgmist:
Võta o,5 liitrit vett ja sama suur purk kodus tehtud letšot. Kaks keskmist kartulit keeda potikeses koos mäggi kostilja puljonksikuubikuga. Kartul, olgu öeldud, tükeldatagu muidugi enne ära.Kui on kartoffel pehmo, lisatagu letšo. Lastagu keema ja serveeritagu fetajuustukuubikutega.
Tegelikkus:
Võta o,5 litrit vett ja sama suur purk kodus tehtud letšot. Kaks keskmist kartulit keeda potikeses koos mäggi kostilja puljonksikuubikuga. Kartul, olgu öeldud, tükeldatagu muidugi enne ära.Lisa viiludena kaks hapukurki. Kui on kartoffel pehmo, lisatagu letšo. Ja see säästuheeringalõik, mis juba tükk aega kapis oma aega ootas; tee see ka kuupideks ja uha sisse. Lastagu keema ja serveeritagu fetajuustukuubikutega. Juurde närige praeleiba.
Meesinimese kommentaar : Jumala hea on. Hapukoorelisand teeks asja täiuslikuks.

Advertisements

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja / Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja / Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja / Muuda )

Google+ photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google+ kontot. Logi välja / Muuda )

Connecting to %s

%d bloggers like this: