Kähkukamarinaad kanale

Kogused on taas silma järgi.

Austrikaste (seismajäänud pudelist, umbes kolmandik oli seal sees)

Pool purki õunamoosi (purk oli 300 grammise majoneesi oma)

Pool supilusikatäit karripastat

Kaks  spl lahjendamata äädikat (see 33 prossa)

3 spl kakao-chilli maitseainet (võib segada ka värsketest komponentidest, ofkoors)

basiilikut ca 1 tl ja sama suur tl ka pizzamaitseainet

1 dl heledat õlut (meil oli Tuulik, usutavasti on tume õlu veel parem)

2 spl soola (või no maitse järgi)

Kui sa selle sodi oled nüüd kokku seganud, siis leota kana selles maksimaalselt 10 min, mitte rohkem, muidu läheb ikka väga kurjaks kätte ära. Meil olid need poolkoivad, need on ju ka abiks; vana paks broilerikints vbl kannatab isegi pikemat marineerimist.

Ahjus 200 kraadi juures kuni valmis saab.

***P.S : Retseptiraamatust mitte otsida, ma lihtsalt ütlesin mehele: sina maitsestad… ja nii juhtuski.

*** P. P. S: Otsas. Kõik see kaks kilo. Jälle. (valmimisest lõppemiseni  45 minutit).

*** P. P. P. S: Kui teil on vaja termiite toitu hävitama, võin neid mõõduka tasu eest välja rentida.

Lisa kommentaar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Muuda )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Muuda )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Muuda )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Muuda )

Connecting to %s

%d bloggers like this: