Pelmeeni- juustusupp

Plaanis oli tegelikult hoopis piima-aedviljasupp, aga kuna õhtuks oli meie külapoes piim otsa saanud, tuli kavasse võtta midagi muud. Improvisatsiooniline  ja kergema vastupanu teed minev supp sai, aga väga hea teine. Kogused  on meie suurele perele (suppi tuleb kokku 4,5 liitrit).

Pane keema u. 2 liitrit vett. Riivi jämeda riiviga kaks suurt porgandit ja viska vette. Koori 6 keskmist kartulit ja kuubista need. Kui porgand läheb keema, lisa puljongikuubikud (2 kana ja 3 kostilja). Lase 5 min keeda ja lisa kartul. Oota 4 min. Lisa konservherned (2 purki). Oota 3 min. Lisa suur pakk pelmeene ja  paar korralikku peotäit hakitud rohelist sibulat. Kui pelmeenid valmis (no nii 5 min läheb), kaabi potti 1 karp murulauguga merevaigu-juustu.Siis võid juba pliidi kinni keerata. Sega kuni juust on sulanud. Vaata, kas on veel maitseainet vaja (soola-pipart või midagi). MIna panin törtsu sojakastet.

Söö.

Söö teine ports veel.

Ägise ja mõtle: oli seda nüüd vaja…🙂

P.S: Kasutusel olid täpselt samad toiduained, mis piltidel, välja arvatud herned; lihtsalt ei suutnud internetiavarustest Säästu herneste pilti leida😀

Pelmeenisupp

Lisa kommentaar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Muuda )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Muuda )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Muuda )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Muuda )

Connecting to %s

%d bloggers like this: