Pelmeeni- juustusupp

Plaanis oli tegelikult hoopis piima-aedviljasupp, aga kuna õhtuks oli meie külapoes piim otsa saanud, tuli kavasse võtta midagi muud. Improvisatsiooniline  ja kergema vastupanu teed minev supp sai, aga väga hea teine. Kogused  on meie suurele perele (suppi tuleb kokku 4,5 liitrit).

Pane keema u. 2 liitrit vett. Riivi jämeda riiviga kaks suurt porgandit ja viska vette. Koori 6 keskmist kartulit ja kuubista need. Kui porgand läheb keema, lisa puljongikuubikud (2 kana ja 3 kostilja). Lase 5 min keeda ja lisa kartul. Oota 4 min. Lisa konservherned (2 purki). Oota 3 min. Lisa suur pakk pelmeene ja  paar korralikku peotäit hakitud rohelist sibulat. Kui pelmeenid valmis (no nii 5 min läheb), kaabi potti 1 karp murulauguga merevaigu-juustu.Siis võid juba pliidi kinni keerata. Sega kuni juust on sulanud. Vaata, kas on veel maitseainet vaja (soola-pipart või midagi). MIna panin törtsu sojakastet.

Söö.

Söö teine ports veel.

Ägise ja mõtle: oli seda nüüd vaja… 🙂

P.S: Kasutusel olid täpselt samad toiduained, mis piltidel, välja arvatud herned; lihtsalt ei suutnud internetiavarustest Säästu herneste pilti leida 😀

Pelmeenisupp

Advertisements

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja / Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja / Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja / Muuda )

Google+ photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google+ kontot. Logi välja / Muuda )

Connecting to %s

%d bloggers like this: