Järjekordne leiutajateküla roog turbonuudlitest (10-15 min)

Läheb siis 2 pakki  Maahärra Itaaliapäraseid juurikaid , 10 pk turbonuudleid, 2 suurt sibulat, umbes 300 g Nõo sinki,  veidi õli, võid,soola, adžikat ja palsamiäädikat.

Hauta sibul pannil klaasjaks, lisa singiribad ja prae läbi (soola ega muid maitseaineid pole vaja). Teisel pannil hauta juurikad, lisa ka  umbes 50 ml palsamiäädikat ja need maitseained, mis juurikapakis sees olid. Eralda nuudlid kestast ja pane keevasse vette likku ja ära rohkem keeda. Eelnevalt lisa sellesse vette maitse järgi soola. Ära kasuta neid maitseaineid, mis nuudlipakis sees!  Vett peab olema parasjagu, kui liiga palju saab, kalla liigne vesi ära. Kui alustada kõigi kolme asjaga korraga, saab roog valmis pealkirjas lubatud ajaga.

Kui juurikate küpsusaste on paras, sega pannitäis juurikaid ja teine pannitäis singi ja sibulaga turbokate juurde. Söö ja naudi !

Posted in niisama. 1 Comment »

Üks vastus to “Järjekordne leiutajateküla roog turbonuudlitest (10-15 min)”

  1. sesamy Says:

    Meesinime lisab: söö ja Naudi (suure tähega). Tema, tuleneelaja isiklikult, ei vajanud mingeid lisamaitseaineid ega karripastat ega isegi jalopenot mitte. Pani kaks taldrikutäit hinge alla ja oleks veelgi pannud aga noh… lapsed tahavad ju ka süüa. Ülalmainitud kogusest saab umbes 3,5 liitrit toitu.


Lisa kommentaar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Muuda )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Muuda )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Muuda )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Muuda )

Connecting to %s

%d bloggers like this: