Loe: porru- tomatikraam
(kes veel ei tea, mul on siin palju söödikuid, nii et jagage koostisosad meelevaldse arvuga)
Vaja on: porru (no vast 300-400 g), 1 punane paprika, 1 purk konservmaisi (Säästu), 1 pizzakate (Nõo), 3 puljongikuublast (Knorr, kana oma), 5 keskmist kartulit, 1 vahukoor (400 g Alma), sool-pipar- ja purgi seest suur lusikatäis mingit chillit (mul oli sambal oelek … aga karripasta ajab sama asja korda). Muidugi on abiks ka või, õli, vesi , pliit, lusikas, pann ja keedupott.
Niisiis:
hautab see porru ja maisi koos paprikaga võis vähese soolaga ilusasti ära
ajab keema vääääääikese törtsu vett ja keedab kartulikuubid paar minutit edasi
siis segab eelpoolnimetet asjad kokku (poti sisse) ja praeb pannil pizzakatte singikuubid
praetud kuubid lisab potti.
Siis juurde liiter tomatimahla ja vürtsidega maitset.
On jah päris terav teine. Vala juurde pakk vahukoort ja naudi.
Nämm.
20. sept. 2015, 23:51
Mul läks selle retsepti lugemisel kõht sekundipealt tühjaks…
21. sept. 2015, 10:04
sai maru hea ka 🙂